Hallo allemaal!

Studio Zepp is eind 2023 opgericht door Charlotte en Marjolein: zussen, een tweeling en elkaars beste vriendinnen. 

Marjolein is van opleiding bioloog, Charlotte dierenarts. Ondertussen werken we beiden in het bedrijfsleven. Tijdens onze job zijn we veel “met ons hoofd” bezig en vinden het dus extra fijn om na deze uren creatief met onze handen aan de slag te gaan. Even me-time nemen, ontsnappen aan de drukte, iets origineels maken,... helemaal ons ding!

We hebben al heel wat handgemaakte creaties gemaakt en kwamen via een vriendin uit op het maken van oorbellen uit polymeerklei. We waren meteen verkocht! Zo een tof DIY concept! Maar het vinden van kwalitatieve oorbelonderdelen en snijvormen (de zogenaamde cutters) was niet makkelijk. Een handleiding met niet alleen een duidelijke werkwijze maar ook tips en tricks was meer dan welkom geweest.

We schaften ons een 3D-printer aan en startten met het ontwerpen en printen van cutters (snijvormen).

Met Studio Zepp willen we de drempel voor anderen verlagen om een nieiwe creatieve hobby te ontdekken. Dit doen we door onze DIY pakketten zo samen te stellen dat alles aanwezig is om aan de slag te gaan. Je krijgt al het materiaal toegestuurd met een duidelijke en uitgebreide online workshop. 

We bieden ook losse juweelonderdelen, cutters (snijvormen) en andere benodigdheden aan. 

Onze droom is om Studio Zepp uit te bouwen met nog meer DIY pakketten en cutters en ook fysieke workshops aan te bieden. Aan ambitie dus geen gebrek ;).

Door te kopen bij Studio Zepp koop je niet alleen een creatief DIY pakket, maar steun je ons ook om onze droom waar te maken. Daar zijn we je enorm dankbaar voor.

We hopen je te kunnen inspireren en heb je suggesties: aarzel niet om ons een berichtje te sturen.
We leren je graag kennen.

Tot snel!

Charlotte en Marjolein